تبلیغات
جدیدترین مدل های روز دنیا - ســوپ شـــیــر مخصــوص افطــار

ســوپ شـــیــر مخصــوص افطــار

نویسنده :سارا
تاریخ:سه شنبه 1 شهریور 1390-08:07 ق.ظ





[مواد لازم برای 4 نفر :
هویچ =3 عدد متوسط
سیب زمینی =یك عدد متوسط
جو پرك شده =یك لیوان
بلغور گندم =یك استكان
آرد سفید =یك قاشق غذا خوری
مرغ =200 گرم
شیر =5-6 لیوان
پیاز =یك عدد متوسط
جعفری خرد شده =دو قاشق غذا خوری
آبلیمو =سه قاشق غذاخوری
نمك =به مقدار لازم
طرز تهیه :
جو و بلغور را از نیم ساعت قبل در مقداری آب سرد خیس كنید .
هویچ و سیب زمینی را ریز خرد كنید و كنار بگذارید .
پیاز را نگینی ریز خرد كنید و همراه با مرغ و 4 لیوان آب، بگذارید با حرارت ملایم بپزد .
بعد از یك ساعت جو و بلغور و هویچ را به مرغ اضافه كنید .
بعد از اضافه كردن مواد بالا ، یك ساعت صبر كنید تا هویچ كاملا بپزد . بعد سیب زمینی را به ظرف اضافه كنید . ( دقت كنید در تمام مراحل حرارت زیر ظرف كاملا ملایم و درب ظرف بسته باشد )
وقتی مواد كاملا پختند ، درب ظرف را بردارید و اجازه دهید تا كمی آب سوپ كشیده شود . ( اگر مرغی كه استفاده كردید با استخوان بود ، در این مرحله مرغ را از ظرف خارج كنید و استخوانهای آن را پاك كنید و دوباره داخل سوپ بریزید )
وقتی آب سوپ كشیده شد ، یك قاشق غذا خوری آرد را در یك لیوان شیر سرد حل كنید و داخل سوپ بریزید و هم بزنید . و بعد باقیمانده شیر را لیوان لیوان به سوپ اضافه كنید . ( توجه داشته باشید كه یكباره تمام شیر را داخل ظرف نریزید چون مواد وا میروند ! )
بعد از اضافه كردن شیر ، تا آخرین مرحله پخت ، درب ظرف را باز بگذارید و كمی حرارت را بیشتر كنید و هرچند دقیقه یكبار ، سوپ را هم بزنید .
معمولا یك ساعت بعد از اضافه كردن شیر ، سوپ آماده مصرف است . از یك ساعت به بعد هرچه سوپ بیشتر روی حرارت باشد ، غلیظ تر میشود كه این بستگی به ذائقه شما دارد .
دو _ سه دقیقه قبل از سرو ، جعفری را به سوپ اضافه كنید و هم بزنید و بعد حرارت زیر ظرف را خاموش كنید .
موقع سرو آبلیمو را به سوپ اضافه كنید ، نمك آن را اندازه كنید و سوپ را در ظرف مورد نظر سرو كنید .


سایت:آشپزآنلاین

 


نوع مطلب : آش و سوپ 





Admin Logo
themebox Logo