تبلیغات
جدیدترین مدل های روز دنیا - طرز تهیه آش رشته

طرز تهیه آش رشته

نویسنده :سارا
تاریخ:سه شنبه 1 شهریور 1390-09:26 ق.ظ

حبوبات را از قبل خیس می كنیم. سپس آنها را با پیاز سرخ كرده ( كه ممكن است كمی زردچوبه به آن زده باشیم ) می گذاریم كاﻤﻸ بپزد.

طرز تهیه آش رشته

طرز تهیه آش رشته

 

مواد لا زم ( برای 4 نفر ) :

 

رشته مخصوص آش

400 گرم

سبزی آش ( تره – جعفری – اسفناج – شوید – گشنیز )

1 كیلو

نخود و لوبیا و عدس ( مجموﻋﺄ به مقدار مساوی )

450 گرم

نعناع خشك

4 قاشق یا نعناع تازه 200 گرم

پیاز متوسط

4 عدد

كشك ساییده غلیظ

2 لیوان

آرد

2 قاشق

روغن

به میزان لازم

نمك و فلفل

به مقدار كافی

 

طرز تهیه:

 

حبوبات را از قبل خیس می كنیم. سپس آنها را با پیاز سرخ كرده ( كه ممكن است كمی زردچوبه به آن زده باشیم ) می گذاریم كاﻤﻸ بپزد. بعد سبزی را تمیز و خرد می كنیم و داخل حبوبات پخته شده می ریزیم و می گذاریم سبزی ها هم بپزند. سپس دو قاشق سوپ خوری آرد را در كمی آب سرد حل می كنیم و داخل آش می ریزیم و مرﺘﺒﺄ هم می زنیم. رشته را در آش می ریزیم ومی گذاریم آهسته بپزد، ولی رشته نباید خرد شود. نمك و فلفل و زردچوبه را هم اضافه می كنیم. سعی كنید نمك را با احتیاط در آش بریزید، چون كشك اصولاً شور است.  بعد آش را از روی شعله بر می داریم و با كشك مخلوط می كنیم . سپس در سوپخوری می ریزیم و روی آن را با كمی كشك ساده و پیاز سرخ كرده و نعناع داغ ( و در صورت دلخواه سیر داغ ) تزیین می كنیم .

نكات مورد توجه:

1) اگر كشك به آش می زنید نمك نریزید و اگر دوغ می ریزید به میزان لازم نمك بزنید.

2) برای خوش رنگ شدن رشته آش، زردچوبه را همراه پیاز داغ به آش بیفزایید.

3) آشی كه می خواهید دوغ بزنید سفت برداشته و اگر كشك می زنید شل تر بردارید.

4) اگر اسفناج در بازار نیست از برگ چغندر استفاده كنید.

5) نعنا داغ را با روغن مایع تهیه نكنید چون وا می رود.

6) برای تهیه كشك زرد، كشك را با زعفران و آب بجوشانید.

7) تزیین كشك را با كیسه فریزر مثلثی شكل انجام دهید.

8) آش را می توانید با كشك زرد و سفید، نعنا داغ و لوبیا چیتی تزیین كنید.



نوع مطلب : آش و سوپ 





Admin Logo
themebox Logo