آش شله قلمکار

نویسنده :سارا
تاریخ:سه شنبه 1 شهریور 1390-09:32 ق.ظ


 حبوبات را یک روز قبل شسته و خیس کنید . سپس آنها را بپزید. پیاز را خلال کرده و آن را کمی سرخ کنید. گوشت را قطعه قطعه کرده ...

 

آش شله قلمکار


 

مواد لازم:
نیم کیلو گوشت بدون استخوان
جعفری، گشنیز، اسفناج، تره و کمی شوید سبزی شامل
از هر کدام یک فنجان نخود و لوبیا چیتی
یک فنجان برنج
4عدد پیاز متوسط
نصف فنجان روغن
به قدر لازم نعناع داغ
به اندازه دلخواه نمک و فلفل


ادامه مطلب

نوع مطلب : آش و سوپ 

آش های محلی استان مرکزی اراک

نویسنده :سارا
تاریخ:سه شنبه 1 شهریور 1390-09:29 ق.ظ

آش جو (ترخینه جو):
از آش‌های مرسوم، یکی آش جو است که با کمی ‌تغییر در بیشتر شهرستان‌های استان تهیه می‌ شود. مواد اصلی آن جو به صورت پوست کنده یا نیم کوب یا بلغور آن است و حبوبات که شامل نخود ، لوبیا و عدس است. در بعضی مناطق سبزی هم دارد که شامل تره، جعفری، اسفناج، گشنیز و شوید است و به دلخواه، چغندر نیز اضافه می ‌کنند.

آش های محلی استان مرکزی اراک


ادامه مطلب

نوع مطلب : آش و سوپ 

طرز تهیه آش رشته

نویسنده :سارا
تاریخ:سه شنبه 1 شهریور 1390-09:26 ق.ظ

حبوبات را از قبل خیس می كنیم. سپس آنها را با پیاز سرخ كرده ( كه ممكن است كمی زردچوبه به آن زده باشیم ) می گذاریم كاﻤﻸ بپزد.

طرز تهیه آش رشته


ادامه مطلب

نوع مطلب : آش و سوپ 

طرز تهیه آش کشک

نویسنده :سارا
تاریخ:سه شنبه 1 شهریور 1390-09:23 ق.ظ

طرز تهیه آش کشک

مواد لازم:
نخود  نصف لیوان
لوبیا سفید نصف لیوان
برنج  100 گرم
کشک  چهار قاشق غذاخوری
پیاز متوسط 1 عدد
گوشت چرخ کرده 150 گرم
سیرداغ به مقدار لازم




ادامه مطلب

نوع مطلب : آش و سوپ 

آش دوغ اردبیل

نویسنده :سارا
تاریخ:سه شنبه 1 شهریور 1390-09:20 ق.ظ

مواد لازم برای 6 نفر:
نخود=1/5 پیمانه
سبزی (تره ، جعفری و شوید)=700 گرم
برنج = نصف پیمانه
بلغور=2 پیمانه
دوغ تازه ترش= 2 لیتر
نمک، فلفل سیاه و قرمز=به مقدار لازم
کره= 50 گرم
آرد =1 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ 1= عدد
طرز تهیه:
نخود را از شب قبل خیس کنید.
ابتدا نخود ، برنج و بلغور را جداگانه بپزید.
در ظرف مورد نظر آرد و تخم مرغ و کره آب شده را همراه نمک و فلفل خوب مخلوط کنید سپس دوغ را اضافه کرده هم زده بگذارید تا بجوشد سپس سبزی را اضافه کرده بگذارید نیم پز شود سپس نخود،برنج و بلغور پخته شده را اضافه کرده بگذارید تا آش حسابی جا افتاده و همه مواد بپزد.
میتوانید برای تزئین از سیرداغ نیز استفاده کنید.
نوش جان

سایت آشپز آنلاین




نوع مطلب : آش و سوپ 



  • تعداد صفحات :7
  • ...  
  • 3  
  • 4  
  • 5  
  • 6  
  • 7  


Admin Logo
themebox Logo
-->